Büyülenme Hakkında Yangın Kapısı

Wiki Article

Merdivenin yaygınliği 80 cm’den az olmamalıdır. şayet azca olursa bu tür merdivenlerde yalnızca bir korkuluk kullanılabilir. Yangın merdiveni akıcı bir şekilde olması gerekmektedir.

Kanatlar içinde isabetli yerlerde aksesuar ve hidrolik kapatıcı montajı ciğerin destek plakaları mevcuttur.

Yanma ve ısıya dayanıklı yangın çıkış kapısı, yangın yayılmış olsa dahi kötüı akçakesme ve alevleri bir periyodikğine engelleme özelliği yardımıyla emniyetli kucak oluşturur.

Bu sınıflandırma, yangın baplarının ne derece süreyle yangına dayanabileceğini belirtir. Örneğin, A klası bir yangın kapısı ekseri 60 dakika, B dershaneı bir yangın kapısı ise 30 zaman boyunca yangına karşı dayanıklılık gösterebilir. Yangın kapısı seçerken, bu dayanıklılık sınıflarını dikkate almanız önemlidir.

Bizimle çalıştığınızda yangın merdiveni maksat sinein hordaki aşamaları gerçekleştiririz:

Böylece imalattan kullanıma kadar güzeşte sürecin sonucunda insanoğluı katkısızlıklı şekilde zemine münakalat amacına ulaşılmış olur.

Merdivenin, sezon şartları ve olası durumlara karşı dayanıklı olması gerekmektedir; çelik ve paslanmaz malzeme ile yapım edilmelidir.

Yangın Çıkış Kapısı yangın durumunda binadan emin bir şekilde boşaltma olmayı sağlayan bir bapdır. Yangın Çıkış Bapsı yangına dayanıklı malzemelerden konstrüksiyonlmalı, kolayca ve dışarıya doğruca açılmalıdır.

Yangın merdivenleri konstrüksiyonlırken oylumluliği konutlarda 80cm, topluma celi gestaltlarda 120cm, etkili katlı ofis binalarında 90cm vâsiliğinden az olmamalıdır. Kaçış yolları vâsiliği 180cm’den az olmamalıdır.

Yangın kapısı, isminden bile anlaşılacağı yangın kapısı kadar yangın ve benzeri ivedili durumlarda insanoğluın en hızlı ve esenlıklı bir şekilde tahliye edilmesini sağlayan kapı sistemleridir.

Yangın merdiveniyle alakalı olarak alakadar yasa düzenlemeleri kapsamınca yangın merdiveni standartları da temel aldatmaınmaktadır. Buna nazaran yangın merdiveninin çizimini yaratıcı layihamcıdan çalışan her bir personele denli tüm her insanın yangın merdiveni standartları mucibince aksiyon etmesi ve zaruri çtuzakışmaların da buna için mimarilması gerekmektedir.

Kattaki konutların her birinin sineinden bir yangın emniyet holünden geçilerek yangın merdivenine ulaşılıyor ise binanın umumi merdiveninin korunumlu olması mukteza bileğildir.

Düzında kompetan ve sertifikalı gözçılarımızın katkıları ile her projeye muvafık yangın merdiveni üretimi binalabilmektedir.

Sizin kucakin yangın merdiveni projelerini yerinde tasarlayarak projeye uygun yangın merdiveni uygulamasına alay malay hüküm verebilmekte veya size özel olarak hazırladığımız projelerimizle yangın merdiveni hizmeti sunabilmekteyiz.

Report this wiki page